Tarieven

Wij zetten onze kwaliteit en ervaring graag in om de vragen die u heeft over uw kind te (helpen) beantwoorden. Wij werken met onderstaande tarieven.

English assessments, information and fees

Onze dienstverlening is all-in, dat betekent:
Kennismaking en bespreking van uw situatie inbegrepen
Intake (telefonisch of persoonlijk) inbegrepen
Testdag (diagnostiek) of testdagen inbegrepen
Rapportage inbegrepen
Nabespreking inbegrepen
Nazorg inbegrepen
Omzetbelasting (indien van toepassing) inbegrepen
IQ-test
WPPSI-IV – Nederlandstalig (IQ-test kind 3 tot 5 jaar) €695,-
WPPSI-IV – English (IQ-test child 3-5 yr) €795,-
WISC-V – Nederlandstalig (IQ test kind 6-17 jr) €695,-
WISC-V – English (IQ-test child 6-17 yr) €795,-
WAIS-IV Nederlandstalig (IQ-test 17-80 jaar) €695,-
WAIS-IV English (IQ-test adults 17-85 yr) €795,-
SON-R 2-8 – niet verbaal / non verbal (IQ test 2-8 jr) €630,-
SON-R 6-40 – niet verbaal / non verbal – (IQ test 6-40 jr) €630,-

Algemene voorwaarden bij het afzeggen of verzetten van een afspraak

Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt wordt deze altijd schriftelijk (per mail) bevestigd. De overeenkomst is dan bindend, tenzij u tijdig de afspraak verplaatst of deze annuleert. Dit kan kosteloos tot 72 uur = 3 werkdagen (ma-vr) voor aanvang. Wanneer u niet tijdig annuleert of niet op komt dagen dan bent u het volledige factuurbedrag aan ons verschuldigd.

Vergoede zorg?

Het is mogelijk dat onze dienstverlening wordt vergoed door uw gemeente. Meer hierover leest u bij ‘Vergoede zorg bij Together Psychologie kind en jeugd‘.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Vergoede zorg

Uw gemeente is verantwoordelijk voor psychologische zorg bij kinderen en jongeren. Als wij een contract hebben met uw gemeente, (zie: Vergoedingen - Together Psychologie) kunt u met een verwijzing van een huisarts (of andere erkende verwijzer), direct bij ons terecht. De gemeente betaalt dan de kosten. Een verwijzing naar Together Psychologie kunt u ontvangen als er problemen zijn in het gedrag of in de ontwikkeling van uw kind.

Als u een verwijzing heeft of deze is door uw (huis)arts via ZorgDomein naar ons verzonden, dan maakt u de aanmelding compleet door onderstaand formulier in te vullen:

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons per email een zorgovereenkomst en wordt uw hulpvraag besproken in ons regio-team van psychologen/orthopedagogen. Vervolgens ontvangt u per email een uitnodiging voor een intakegesprek en de vervolgafspraken.

Vergoede zorg – verwijzers

Verwijzers, wij maken gebruik van ZorgDomein. Gelieve in de aanvraag de contactgegevens van ouders (emailadres) vermelden.

Werkt u in een Lokaal Team of bij een Gecertificeerde Instelling dan kunt u ons aanmeldformulier gebruiken:

Particulier onderzoek naar IQ of hoogbegaafdheid

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor een IQ- of intelligentietest of onderzoek naar hoogbegaafdheid. Welke aanleiding u ook heeft, Together Psychologie kind en jeugd verzorgt een professionele afname en u ontvangt een advies op maat.

Voor de tarieven van onze onderzoeken: Tarieven - Together Psychologie

Na ontvangst van een volledig ingevuld aanmeldformulier ontvangt u van ons een zorgovereenkomst, uitnodiging voor de testochtend en de factuur.

Erkende kwaliteit door certificering en registraties