Over ons

Ons team

De vaste kern van Together Psychologie bestaat uit een team van universitair geschoolde psychologen en orthopedagogen. Door samen te werken met zelfstandige GZ-psychologen en Orthopedagoog-Generalisten kunnen wij ervoor zorgen dat er altijd deskundigheid is die past bij uw hulpvraag. De ondersteuning wordt verzorgd door onze zorgadministratie.

Marcel Jansen

Psycholoog (drs.), oprichter
en praktijkhouder Together Psychologie

Mijke Appelhof

Pedagoog (MEd.), Manager Zorg & Bedrijfsvoering

 

Roby Habets

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio Zuid

 

Feline Drenth

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio Zuid

Sytze van der Veen

 Psycholoog (MSc.), werkzaam in regio Zuid

 

Bo den Ouden

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio Zuid

 

Rianne Tinga

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio West

Anchena Badal

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio West

Raoul Mentink

Psycholoog (MSc.), werkzaam in regio West

Vivianne van Heyningen

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio West

Roos Band

Psycholoog (MSc), werkzaam in regio Noord

Iris Nadort

Psycholoog (MSc), werkzaam in regio Noord

Tessa Wormgoor

Orthopedagoog (MSc.), werkzaam in regio Noord

Romy van Boxtel

Orthopedagoog (MSc), werkzaam in regio Noord

Chantal Flink

Medewerker Zorgadministratie

Elise Kluijtmans

Medewerker zorgadministratie

Tjarda Wilbers

Medewerker zorgadministratie

Heleen van Doorn

GZ-psycholoog; regiebehandelaar (zelfstandig), werkzaam in Noord, West en Zuid

Cassandra Clauser

 GZ-psycholoog; regiebehandelaar (zelfstandig), werkzaam in Noord, West en Zuid 

Onze kernwaarden

Wij hebben drie kernwaarden die we graag met u delen. We vinden het belangrijk dat uw kind zich snel op zijn of haar gemak voelt. We verzorgen ons werk deskundig en professioneel. Van start tot finish is een traject voor u helder.

In onze vestigingen zorgen wij voor een goede sfeer waarin kinderen zich fijn voelen en goed presteren. Uw kind dient zich goed te voelen voor een optimaal resultaat bij een onderzoek of een behandeling. Er zijn wachtruimtes zodat u dicht bij uw kind kunt blijven als u dit wenst.

We werken uitsluitend met universitair geschoolde psychologen en orthopedagogen. Allen zijn geregistreerd als hulpverlener en ervaren in het testen en behandelen van kinderen. We werken met evidence-based materiaal. Geen kind of hulpvraag is hetzelfde; we verzorgen maatwerk en al bij het intakegesprek bespreken we welke deskundige het best bij uw hulpvraag past.

Wij leggen uw hulpvraag en onze werkwijze vast en delen deze met u. Van behandelingen geven we terugkoppelingen en er zijn bespreekmomenten. Bij onderzoek schrijven we de rapportage in begrijpelijke taal. Onze adviezen zijn handelingsgericht. Het gaat over uw kind, wij willen graag dat u onze werkwijze, adviezen en rapportage begrijpt en dat het u daadwerkelijk helpt.

Misie, visie en strategie

Het is onze missie om te helpen aan een gelukkige schooltijd voor ieder kind in Nederland. Dat doen we vanuit onze visie: we kunnen ieder kind een gelukkige schooltijd bieden door ons te richten op deskundige hulp bij vragen rondom ontwikkeling en gedrag.

Met een heldere strategie: wij verrichten diagnostiek en behandeling met hoogwaardig testmateriaal en vakkundige, ervaren medewerkers; vanuit een hoge mate van specialisatie geven we handelingsgericht advies voor thuis en school en bieden we begeleiding en behandeling op maat. 

Maak een afspraak met een van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek

Goede en snelle service

“Na uitgebreid zoeken uitgekomen bij Together Psychologie voor een second opinion bij mijn dochter in groep 8 met leerproblemen. Wij konden heel snel terecht. Dankzij de grote expertise die Together in huis heeft zijn wij er eindelijk achter waar de problemen met leren vandaan komen. En nog belangrijker: er zijn ons handvatten geboden om de leerproblemen te verminderen. … Kortom: goede en snelle service, korte lijnen en een zeer uitgebreid rapport. Ik zou iedereen Together Psychologie aanbevelen. Hartelijk dank!” Mw. B, huisarts te Rotterdam

Goede inzichten voor de toekomst

“Beste Marcel, hierbij willen we u en uw collega’s hartelijk bedanken dat we binnen zeer korte termijn terecht konden en de rapportage met spoed konden ontvangen. De school heeft het advies bijgesteld op grond van de rapportage. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. De rapportage biedt tevens inzichten voor de toekomst. Nogmaals hartelijk dank!” Rotterdam, Jet & Hero

Uitstekende begeleiding

"Dank voor de uitstekende begeleiding bij onze terugkeer uit Spanje. Tevens enorm bedankt voor de snelheid waarmee onze dochter de test kon afleggen en de plezierige vorm van samenwerking, zowel met onze dochter, als met ons.”
Gaston Starreveld en Marisa Smid.

Complimenten voor de kwaliteit

“Complimenten voor de kwaliteit van uw rapportage, heel uitvoerig en heel helder. Ik werk zelf in het onderwijs en heb al vele rapportages gelezen, deze springt eruit. Nogmaals dank.” Mw. van Drie, Soesterberg

Erkende kwaliteit door certificering en registraties