Aanmelden

Vergoede zorg

Uw gemeente is verantwoordelijk voor psychologische zorg bij kinderen en jongeren. Als wij een contract hebben met uw gemeente (zie: Vergoedingen – Together Psychologie) kunt u direct bij ons terecht met een verwijzing van een huisarts of andere erkende verwijzer. De gemeente betaalt dan de kosten. Een verwijzing naar Together Psychologie kunt u ontvangen als er problemen zijn in het gedrag of in de ontwikkeling van uw kind.

Als u een verwijzing heeft of deze is door uw (huis)arts via ZorgDomein naar ons verzonden, dan maakt u de aanmelding compleet door onderstaand formulier in te vullen:

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons per email een zorgovereenkomst en wordt uw hulpvraag besproken in ons regio-team van psychologen/orthopedagogen. Vervolgens ontvangt u per email een uitnodiging voor een intakegesprek en de vervolgafspraken.

Vergoede zorg – verwijzers

Verwijzers, wij maken gebruik van ZorgDomein. Gelieve in de aanvraag de contactgegevens van ouders (emailadres) vermelden.

Werkt u in een Lokaal Team of bij een Gecertificeerde Instelling dan kunt u ons aanmeldformulier gebruiken:

Particulier onderzoek naar IQ of hoogbegaafdheid

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor een IQ- of intelligentietest of onderzoek naar hoogbegaafdheid. Welke aanleiding u ook heeft, Together Psychologie kind en jeugd verzorgt een professionele afname en u ontvangt een advies op maat.

Voor de tarieven van onze onderzoeken: Tarieven – Together Psychologie

Na ontvangst van een volledig ingevuld aanmeldformulier ontvangt u van ons een zorgovereenkomst, uitnodiging voor de testochtend en de factuur