Vergoedingen

Vergoede zorg bij Together Psychologie

Uw gemeente is verantwoordelijk voor psychologische zorg bij kinderen en jongeren. Als wij een contract hebben met uw gemeente kunt u met een verwijzing van een huisarts (of andere erkende verwijzer) direct bij ons terecht. De gemeente betaalt dan de kosten.

Een verwijzing naar Together Psychologie kunt u ontvangen als er problemen zijn in het gedrag of in de ontwikkeling van uw kind.

Verwijzers: wij maken gebruik van ZorgDomein. Werkt u in een Lokaal Team of bij een Gecertificeerde Instelling dan kunt u ook ons aanmeldformulier verwijzers gebruiken.

Wij hebben onze zorglocaties ingedeeld in drie regio’s: Noord (in en rondom Amsterdam), West (in en rondom Den Haag en Gouda) en Zuid (FoodValley, Rivierenland, Noordoost-Brabant).

Noord:

ZaanstreekWaterland
Beemster, Edam- Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Onze praktijk (hoofdlocatie regio Noord) bevindt zich in Koog aan de Zaan (Lagendijk 3).

Amsterdam:
in de gemeente Amsterdam hebben wij een dependance nabij het Vondelpark (Van Eeghenlaan).

Amstelveen-Aalsmeer:
een dependance van ons treft u aan de Startbaan te Amstelveen (Startbaan 6).

Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel en Weesp
Voor inwoners van deze gemeenten verlenen wij diensten vanuit onze vestiging in (het zuiden van) Amstelveen (Startbaan 6).

West:

Haaglanden:
Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer (de H10-gemeenten). Onze praktijk (hoofdlocatie regio West) bevindt zich in Zoetermeer (Boerhaavelaan 40).

MiddenHolland:
Gouda, Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Krimpenerwaard (voorheen Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht en Schoonhoven). Wij zijn gevestigd in Bodegraven (Tolnasingel 1).

Zuid:

Noordoost-Brabant:
‘s-Hertogenbosch, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Sint-Michielsgestel, Mill & St. Hubert, Oss, Sint Anthonis, Uden, Vught. Onze praktijk (hoofdlocatie regio Zuid) bevindt zich in Oss in het Anton Jurgenshuis, Schadewijkstraat 8.

Rivierenland:
Tiel, Culemborg, Buren, West-Betuwe, Neder-Betuwe, West Maas en Waal. Onze praktijk bevindt zich in Geldermalsen (Kostverlorenkade 6).

Gemeenten Zaltbommel en Maasdriel:
Woont u in een van deze gemeenten dan kunt u terecht bij onze vestiging ‘Rivierenland’ te Geldermalsen (Kostverlorenkade 6).

Food Valley:
Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel en Veenendaal. Voor deze regio verlenen wij diensten vanuit onze vestiging ‘Rivierenland’ te Geldermalsen (Kostverlorenkade 6).

 

  Voorbeelden voor een verwijzing

  Huisartsen kunnen direct naar ons verwijzen via ZorgDomein, of aan u een verwijsbrief meegeven. Voorbeeld van een verwijzing door een huisarts: “Hierbij verwijs ik … naar Together Psychologie i.v.m. aandacht- en leerproblematiek. Graag uw diagnostiek (psychologisch onderzoek) en evt. behandeling.”

  Wij hebben een breed aanbod in diagnostiek en behandeling, op deze website treft u meer informatie. Ook als de zorgbehoefte niet goed duidelijk is kan de huisarts naar ons doorverwijzen. Wij kunnen dan een breed onderzoek verzorgen.

  Bij vermoedens (op school) van AD(H)D, Autisme spectrum stoornis (ASS) of ernstige gedragsproblemen kan uw huisarts ook naar ons doorverwijzen. Wij gaan geen diagnose ‘stempelen’ behalve als dit echt nodig is en helpt. Wij verrichten onderzoek en geven behandeling, gericht op beter kunnen functioneren thuis en op school. Wij kunnen ook een brede screening verzorgen en met u overleggen over het beste vervolg.

  Wij mogen en kunnen bepalen welke hulp uw kind nodig heeft en verzorgen ook behandeling en/of begeleiding. Indien nodig verwijzen wij verder naar andere organisaties met de juiste ervaring en deskundigheid.

  Vergoed door gemeente of zelf bekostigen?

  Voor alle zorg geldt dat u zelf de keuzevrijheid heeft om te kiezen waar u heen wilt voor zorg voor uw kind, dus u kunt altijd melden te kiezen voor Together Psychologie.

  Vanwege de grote hoeveelheid administratie die dit met zich meebrengt bieden wij echter niet in geheel Nederland vergoede zorg aan. Als wij geen contract hebben met uw gemeente kunt u aan hen voorleggen dat u de zorg graag door ons laat verrichten. Het is aan uw gemeente te beslissen of ze uw aanvraag honoreren (vergoeden).

  Niet vergoed door uw gemeente? U kunt altijd bij ons terecht indien u onze dienstverlening zelf bekostigt.

  IQ test voor CIZ aanvraag (wet langdurige zorg, WLZ)

  Als kinderen of (jong-) volwassenen hulp uit de WLZ nodig hebben, kunnen diagnostische tests zoals IQ-tests worden verlangd door het CIZ. Dit is een vereiste bij de grondslag Verstandelijke handicap. Together Psychologie verzorgt deze testafname; deskundig en snel – zie ook onderstaande aanbeveling. Een aanvraag bij het CIZ kan worden ingediend door uzelf, een wettelijk vertegenwoordiger of een zorgaanbieder. Uw verzekeraar kan u informeren of de afname van de test door hen wordt vergoed.

  Overig

  Wij doen ons best om deze informatie correct en actueel te houden. U blijft echter in alle gevallen zelf verantwoordelijk en kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op onze website.

  Aanmelden of overleg?
  Neemt u dan contact met ons op via de website (klik hier) of bel een van onze vestigingen.

  Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

  Solliciteren bij Together Psychologie 

  Momenteel hebben wij twee openstaande vacatures. We zoeken een onderzoeker/behandelaar voor de regio Noord (Zaanstad en Amstelveen) en we hebben een ondersteunende functie in Oss (regio Zuid).

  Orthopedagoog / Psycholoog kind & jeugd (Koog aan de Zaan / Amstelveen)

  Zie jij uitdaging in het samen met ouders vinden van antwoorden op de hulpvraag die zij hebben? Houd je van diagnostiek en zie je de afwisseling met behandeling wel zitten? Together Psychologie zoekt jou!

  De organisatie

  Together Psychologie verzorgt kinder- en jeugdpsychologie binnen de Basis GGZ en de specialistische jeugdhulp. Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit diagnostiek, maar ook behandeling komt steeds vaker voor. Naast de vergoede zorg bieden we ook particulier onderzoek aan.

  Together Psychologie is een informele organisatie met een fijne werksfeer. We zijn met 16 personen en werken in drie regio’s. Voor de regio Noord met onze locatie in Koog aan de Zaan en een dependance in Amstelveen zoeken we een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog.

  Functieomschrijving

  Als orthopedagoog/psycholoog verzorg je in samenwerking met de regiebehandelaar het totale zorgtraject van een kind of jongere. Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij een behandeltraject ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van individuele psychologische behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

  Enkele voorbeelden van hulpvragen waar we ons op richten:

  • Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen.
  • Sociaal emotionele problematiek, waaronder (faal)angst en welbevinden.
  • AD(H)D en ASS.
  • Intelligentie.

  Wat neem je mee?

  • Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie afgerond.
  • Je bent in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek bij kinderen of jongeren.
  • Je bent analytisch zeer sterk.
  • Bij behandelingtrajecten is CGT onze basis. Het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en werkervaring hebt met CGT.
  • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bereid deze te behalen.
  • Je bent woonachtig in de regio, waarbij Koog aan de Zaan en Amstelveen voor jou goed te bereizen zijn.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

  Wat bieden wij?

  Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week in een jaarcontract met intentie om te verlengen wanneer het van beide kanten klikt.  Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal €3306,- en maximaal €4981,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

  Daarnaast bieden we je:

  • Mogelijkheid tot een thuiswerkdag
  • Laptop en telefoon
  • Vakantietoeslag van 8%
  • 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren op fulltime basis (36u)
  • Levensfasebudget van 35 verlofuren per jaar op fulltime basis
  • Pensioencompensatie
  • Scholingsmogelijkheden
  • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,21 p/km.
  • Dienstreisvergoeding à € 0,36 p/km

  Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

  Waarom kiezen voor Together Psychologie?

  Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Er is tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij Together Psychologie is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

  Ben je enthousiast geworden?

  We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze mag gericht worden aan Mijke Appelhof, Manager Zorg (m.appelhof@tpkj.nl). Wil je graag meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op via 06-34643238.

  We ontvangen reacties bij voorkeur uiterlijk 15 september. Mocht je na deze tijd willen solliciteren, informeer dan s.v.p. eerst of de vacature nog open staat.

   

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Orthopedagoog / Psycholoog kind & jeugd (Koog aan de Zaan / Amstelveen

  Zie jij uitdaging in het samen met ouders vinden van antwoorden op de hulpvraag die zij hebben? Houd je van diagnostiek en zie je de afwisseling met behandeling wel zitten? Together Psychologie zoekt jou!

  De organisatie

  Together Psychologie verzorgt kinder- en jeugdpsychologie binnen de Basis GGZ en de specialistische jeugdhulp. Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit diagnostiek, maar ook behandeling komt steeds vaker voor. Naast de vergoede zorg bieden we ook particulier onderzoek aan.

  Together Psychologie is een informele organisatie met een fijne werksfeer. We zijn met 16 personen en werken in drie regio’s. Voor de regio Noord met onze locatie in Koog aan de Zaan en een dependance in Amstelveen zoeken we een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog.

  Functieomschrijving

  Als orthopedagoog/psycholoog verzorg je in samenwerking met de regiebehandelaar het totale zorgtraject van een kind of jongere. Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij een behandeltraject ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van individuele psychologische behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

  Enkele voorbeelden van hulpvragen waar we ons op richten:

  • Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen.
  • Sociaal emotionele problematiek, waaronder (faal)angst en welbevinden.
  • AD(H)D en ASS.
  • Intelligentie.

  Wat neem je mee?

  • Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie afgerond.
  • Je bent in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek bij kinderen of jongeren.
  • Je bent analytisch zeer sterk.
  • Bij behandelingtrajecten is CGT onze basis. Het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en werkervaring hebt met CGT.
  • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bereid deze te behalen.
  • Je bent woonachtig in de regio, waarbij Koog aan de Zaan en Amstelveen voor jou goed te bereizen zijn.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

  Wat bieden wij?

  Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week in een jaarcontract met intentie om te verlengen wanneer het van beide kanten klikt.  Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal €3306,- en maximaal €4981,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

  Daarnaast bieden we je:

  • Mogelijkheid tot een thuiswerkdag
  • Laptop en telefoon
  • Vakantietoeslag van 8%
  • 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren op fulltime basis (36u)
  • Levensfasebudget van 35 verlofuren per jaar op fulltime basis
  • Pensioencompensatie
  • Scholingsmogelijkheden
  • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,21 p/km.
  • Dienstreisvergoeding à € 0,36 p/km

  Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

  Waarom kiezen voor Together Psychologie?

  Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Er is tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij Together Psychologie is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

  Ben je enthousiast geworden?

  We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze mag gericht worden aan Mijke Appelhof, Manager Zorg (m.appelhof@tpkj.nl). Wil je graag meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op via 06-34643238.

  We ontvangen reacties bij voorkeur uiterlijk 15 september. Mocht je na deze tijd willen solliciteren, informeer dan s.v.p. eerst of de vacature nog open staat.

   

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Onderwijsniveau groep 7 en 8

  In de groepen 7 en 8 van de basisschool is het bepalen van het juiste onderwijsniveau extra belangrijk. Is het resultaat van de Eindtoets (groep 8), de Entreetoets (groep 7) of het voorlopig schooladvies lager dan verwacht? Vraag ons om onafhankelijk advies of een second opinion. Het eerlijk en deskundig meten van een onderwijsniveau is ons specialisme.

  Leerling-maakt-toets-_-De-Testpsycholoog
  Voor het bepalen van het juiste onderwijsniveau maken wij gebruik van de NIO test of een IQ-test die het best bij uw kind past, soms met aanvullend onderzoek zoals naar persoonlijkheid en/of motivatie. Ook kan een volledig onderzoek naar mogelijk onderpresteren op school worden verzorgd.

  Een voorbeeld van ons specialisme is WISC-V – Onderwijsniveau. Dit onderzoek bestaat uit een afname van de WISC-V-NL, dit is een gevarieerde en altijd individueel afgenomen IQ-test. In de uitgebreide rapportage geven we een intelligentieprofiel en wordt het best passend onderwijsniveau gegeven. We noemen ook de percentages van kinderen die minder goed of beter presteren dan uw kind; hiernaast noemen we Cito-resultaten die het best passen bij de intelligentie. Onze rapportage geeft een overzichtelijke presentatie van de mogelijkheden en een toelichting bij het advies.

  Een alternatief is de NIO test, de Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau. De NIO-test is niet een IQ-test (u ontvangt geen IQ-scores) maar de NIO is wel goed in het voorspellen van een onderwijsniveau. Onze NIO rapportages zijn uitvoerig en voorzien van veel uitleg; bovendien zijn de scores gecorrigeerd voor sekse (jongen/meisje) plus afkomst, wat het advies beter maakt. Lees de NIO-pagina’s op onze website voor meer informatie.

  Advies tijdens Voortgezet Onderwijs

  Tijdens een schoolloopbaan verandert er veel in het leven van een kind. De schoolomgeving en leraren zijn meer divers en dit kan leiden tot een sterke groei bij het kind, of juist als belastend worden ervaren. Ook een gekozen schooltype kan goed of juist minder goed passen bij een kind. Leerprestaties kunnen ook door andere zaken worden beïnvloed. Als er twijfel is of het onderwijsniveau aansluit bij de capaciteiten van uw kind kunt u met ons contact opnemen.

  De Testpsycholoog is gespecialiseerd in onderzoek naar het onderwijsniveau van een leerling. In de praktijk blijkt onze kennis van grote waarde om een goed advies te kunnen geven dat echt past bij het onderwijsniveau van een leerling in het VO. We kunnen indien gewenst ook een breder onderzoek naar een onderliggend probleem verzorgen. Denk hierbij aan ‘onderpresteren op school’ of naar een gedrags- of ontwikkelingsprobleem. Neem contact met ons op voor een deskundig advies.

  Testimonials (aanbevelingen)

  Ouders mailen: “Op zoek naar een bureau dat ons kon helpen met een objectief schooladvies, kwam ik uit bij De Testpsycholoog. En dat bleek een prima keuze! De psychologe was geweldig. Vanaf het eerste moment dat ze de hand van mijn zoon schudde, had ze zijn vertrouwen gewonnen. Zij werkte professioneel, respectvol én vol enthousiasme. Voor mijn zoon leek ‘t maken van de test hierdoor onverwachts meer op een leuk uitje dan op een test. Een aanrader!” Groeten, Hilde van Asveldt

  Soms is er haast. “Beste Marcel, hierbij willen we u en uw collega’s hartelijk bedanken dat we binnen zeer korte termijn terecht konden en de rapportage met spoed konden ontvangen. De school heeft het advies bijgesteld op grond van de rapportage. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. De rapportage biedt tevens inzichten voor de toekomst. Nogmaals hartelijk dank!” Rotterdam, Jet & Hero

   

  Orthopedagoog / Psycholoog kind & jeugd (Koog aan de Zaan / Amstelveen)

  Zie jij uitdaging in het samen met ouders vinden van antwoorden op de hulpvraag die zij hebben? Houd je van diagnostiek en zie je de afwisseling met behandeling wel zitten? Together Psychologie zoekt jou!

  De organisatie

  Together Psychologie verzorgt kinder- en jeugdpsychologie binnen de Basis GGZ en de specialistische jeugdhulp. Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit diagnostiek, maar ook behandeling komt steeds vaker voor. Naast de vergoede zorg bieden we ook particulier onderzoek aan.

  Together Psychologie is een informele organisatie met een fijne werksfeer. We zijn met 16 personen en werken in drie regio’s. Voor de regio Noord met onze locatie in Koog aan de Zaan en een dependance in Amstelveen zoeken we een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog.

  Functieomschrijving

  Als orthopedagoog/psycholoog verzorg je in samenwerking met de regiebehandelaar het totale zorgtraject van een kind of jongere. Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij een behandeltraject ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van individuele psychologische behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

  Enkele voorbeelden van hulpvragen waar we ons op richten:

  • Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen.
  • Sociaal emotionele problematiek, waaronder (faal)angst en welbevinden.
  • AD(H)D en ASS.
  • Intelligentie.

  Wat neem je mee?

  • Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie afgerond.
  • Je bent in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek bij kinderen of jongeren.
  • Je bent analytisch zeer sterk.
  • Bij behandelingtrajecten is CGT onze basis. Het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en werkervaring hebt met CGT.
  • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bereid deze te behalen.
  • Je bent woonachtig in de regio, waarbij Koog aan de Zaan en Amstelveen voor jou goed te bereizen zijn.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

  Wat bieden wij?

  Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week in een jaarcontract met intentie om te verlengen wanneer het van beide kanten klikt.  Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal €3306,- en maximaal €4981,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

  Daarnaast bieden we je:

  • Mogelijkheid tot een thuiswerkdag
  • Laptop en telefoon
  • Vakantietoeslag van 8%
  • 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren op fulltime basis (36u)
  • Levensfasebudget van 35 verlofuren per jaar op fulltime basis
  • Pensioencompensatie
  • Scholingsmogelijkheden
  • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,21 p/km.
  • Dienstreisvergoeding à € 0,36 p/km

  Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

  Waarom kiezen voor Together Psychologie?

  Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Er is tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij Together Psychologie is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

  Ben je enthousiast geworden?

  We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze mag gericht worden aan Mijke Appelhof, Manager Zorg (m.appelhof@tpkj.nl). Wil je graag meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op via 06-34643238.

  We ontvangen reacties bij voorkeur uiterlijk 15 september. Mocht je na deze tijd willen solliciteren, informeer dan s.v.p. eerst of de vacature nog open staat.

   

   

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.