Hoogbegaafdheid

Together Psychologie: expertise op hoogbegaafd niveau

Together Psychologie bestaat uit professionele en ervaren deskundigen. Wij hebben grondige kennis van het testmateriaal en hanteren een hoge kwaliteitsnorm bij het testen van kinderen. In ons team zijn ervaringsdeskundigen met eigen hoogbegaafde kinderen en wij hebben cum laude afgestudeerde medewerkers in de drie belangrijkste disciplines: psychologie, orthopedagogiek en onderwijskunde.

Onze jarenlange ervaring gaat terug tot de beginperiode van de Leonardo stichting en het Leonardo onderwijs. Voor toelating tot het onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen zijn door medewerkers van Together Psychologie (voorheen De Testpsycholoog) sindsdien vele onderzoeken verricht.

Wij weten uit eigen ervaring hoe lastig en complex een schoolloopbaan kan zijn voor een hoogbegaafd kind; maar ook hoe leuk en uitdagend indien een HB-kind op de juiste wijze wordt benaderd en begeleid.

  Wat is hoogbegaafdheid?

  Er is geen eenduidige wetenschappelijke definitie van (hoog)begaafdheid. Hoogbegaafde kinderen denken vaak op een andere manier dan leeftijdgenoten en zijn in hun intellectuele ontwikkeling veel verder. Emotioneel gezien hebben zij een normale behoefte aan omgang met leeftijdgenoten. Hier ontstaat een spagaat waar hoogbegaafde kinderen veel last van kunnen hebben.

  Als er een vermoeden van hoogbegaafdheid bestaat, kan het onderzoek naar hoogbegaafdheid van Together Psychologie uitkomst bieden. Met behulp van het onderzoek, de analyse en de adviezen heeft u een waardevol instrument voor het krijgen van meer begrip en verbeterde begeleiding van uw kind; zowel thuis als op school.

  Werkwijze en inhoud:

  Tijdens het intakegesprek gaan we in op uw problematiek en vragen. Het onderzoek bestaat uit verschillende tests, de keuze van testinstrumenten is gebaseerd op uw hulpvraag. Verschillende vragenlijsten worden ingevuld door u als ouder(s), indien gewenst kunnen observaties worden verzorgd (tegen meerprijs) en ook de leerkracht van school kan bij het onderzoek worden betrokken.

  De testdag bestaat uit een professionele intelligentietest plus een selectie uit tests over persoonlijkheid, motivatie en creativiteit. Indien dit gewenst is kunnen we de sociaal-emotionele ontwikkeling en sociale positie van uw kind bij het onderzoek betrekken. Hiernaast verkrijgen we graag informatie over het leren van uw kind en over de executieve functies zoals planmatigheid, werktempo, taakgerichtheid, aandacht en concentratie.

  De totale testafname zal op de testdag circa één dagdeel (3 tot 4 uur) in beslag nemen. Tot het onderzoek behoren vrijwel altijd vragenlijsten die door één of beide ouders worden ingevuld, dit kan tijdens het onderzoek. Wij schrijven zeer uitvoerige rapportages. Naast deze rapportage behoort twee jaar nazorg tot onze standaard service. Indien gewenst kunnen wij tevens begeleiding verzorgen voor ouder en/of kind. In regio’s waarin wij vergoede zorg aanbieden geldt dit ook voor behandeling (‘HB in de ggz’).

   Rapportage en nazorg

   Onze rapportage is uitvoerig. We gaan in op alle resultaten, beschrijven analyses en geven handelingsgericht advies voor zowel de school- als de thuissituatie. Naast gespecialiseerde HB (hoogbegaafd) adviezen gaan we in op specifieke resultaten of vragen/bijzonderheden. In de rapportage worden de verschillende testinstrumenten uitvoerig besproken, zodat u alle scores kunt begrijpen.

   Gedrag kan een rol (zijn gaan) spelen en hier gaan we op in. Indien van toepassing geven we advies bij gedrags- en/of motivatieproblemen. We adviseren over verbeteringen binnen het huidig onderwijs van uw kind en kunnen ook een gericht plaatsingsadvies geven (welke school past het best?). Indien van toepassing kunnen we ingaan op compacten of verrijken van de lesstof, al dan niet versnellen (klas overslaan) en over specifieke onderwijsmogelijkheden zoals een plusklas of Minerva -, Leonardo – of Athena onderwijs. 

   In een nabespreking gaan we in op de resultaten, de conclusies en het advies. In dit gesprek kan worden ingegaan op specifieke onderdelen van ons advies; bijvoorbeeld indien u ons heeft verzocht om te adviseren over de best passende type school voor uw kind bespreken we ons plaatsingsadvies uit de rapportage.

   In meerdere regio’s verlenen wij vergoede zorg. Als er sprake is van ggz-problematiek kunt u in deze regio’s ook voor behandeling bij ons terecht.

   Wij verlenen goede nazorg: als u op een later moment nog vragen heeft of overleg wenst kunt u contact met ons opnemen. De schoolloopbaan van (hoog-)begaafde leerlingen verloopt vaak problematisch; wij hebben kennis van scholing in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs én het hoger onderwijs. Overleg met ons is zonder verdere kosten.

    Together Psychologie hield rekening met onze wensen

    “Na veel wikken en wegen uiteindelijk besloten om mijn dochtertje te laten testen nog voor zij naar de basisschool ging. Together Psychologie hield rekening met onze wensen, zoals het laten uitvoeren van de tests door een ‘lieve juffrouw’. De communicatie was goed en de testdag zelf ervoeren wij als prettig en ontspannen.

    Ik ben blij met het besluit mijn dochtertje betrekkelijk vroeg te laten testen. Met de rapportage kon ik een weloverwogen besluit maken voor de keuze van een basisschool en had ik een middel in handen om gerichte gesprekken te voeren met school. Zowel de school als ik hebben met de rapportage een tool in handen en extra inzicht in ons kind.

    Mijn dochtertje had zelf hele hoge verwachtingen van school, zoals het meteen leren lezen en schrijven. Zelf bied ik haar zoals aangeraden vooralsnog geen leermateriaal aan wat zij op school krijgt, maar bied ik bijvoorbeeld dingen aan op het gebied van wereldoriëntatie, muziek (vioolles), dans en kunst/cultuur.

    Doordat ‘tegenvalt’ wat zij op school leert wilde mijn dochter vaak niet naar school, was zij thuis vaak boos en gefrustreerd en had veel last van hoofd- en buikpijn. Met haar 4,5 jaar mag zij nu starten in groep 2, zoals ook aangeraden in de rapportage. Met vriendelijke groet, N. uit Rotterdam.”

    Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

    Solliciteren bij Together Psychologie 

    Momenteel hebben wij twee openstaande vacatures. We zoeken een onderzoeker/behandelaar voor de regio Noord (Zaanstad en Amstelveen) en we hebben een ondersteunende functie in Oss (regio Zuid).

    Orthopedagoog / Psycholoog kind & jeugd (Koog aan de Zaan / Amstelveen)

    Zie jij uitdaging in het samen met ouders vinden van antwoorden op de hulpvraag die zij hebben? Houd je van diagnostiek en zie je de afwisseling met behandeling wel zitten? Together Psychologie zoekt jou!

    De organisatie

    Together Psychologie verzorgt kinder- en jeugdpsychologie binnen de Basis GGZ en de specialistische jeugdhulp. Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit diagnostiek, maar ook behandeling komt steeds vaker voor. Naast de vergoede zorg bieden we ook particulier onderzoek aan.

    Together Psychologie is een informele organisatie met een fijne werksfeer. We zijn met 16 personen en werken in drie regio’s. Voor de regio Noord met onze locatie in Koog aan de Zaan en een dependance in Amstelveen zoeken we een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog.

    Functieomschrijving

    Als orthopedagoog/psycholoog verzorg je in samenwerking met de regiebehandelaar het totale zorgtraject van een kind of jongere. Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij een behandeltraject ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van individuele psychologische behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

    Enkele voorbeelden van hulpvragen waar we ons op richten:

    • Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen.
    • Sociaal emotionele problematiek, waaronder (faal)angst en welbevinden.
    • AD(H)D en ASS.
    • Intelligentie.

    Wat neem je mee?

    • Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie afgerond.
    • Je bent in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
    • Je hebt ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek bij kinderen of jongeren.
    • Je bent analytisch zeer sterk.
    • Bij behandelingtrajecten is CGT onze basis. Het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en werkervaring hebt met CGT.
    • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bereid deze te behalen.
    • Je bent woonachtig in de regio, waarbij Koog aan de Zaan en Amstelveen voor jou goed te bereizen zijn.
    • Je beschikt over eigen vervoer.

    Wat bieden wij?

    Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week in een jaarcontract met intentie om te verlengen wanneer het van beide kanten klikt.  Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal €3306,- en maximaal €4981,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

    Daarnaast bieden we je:

    • Mogelijkheid tot een thuiswerkdag
    • Laptop en telefoon
    • Vakantietoeslag van 8%
    • 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren op fulltime basis (36u)
    • Levensfasebudget van 35 verlofuren per jaar op fulltime basis
    • Pensioencompensatie
    • Scholingsmogelijkheden
    • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,21 p/km.
    • Dienstreisvergoeding à € 0,36 p/km

    Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

    Waarom kiezen voor Together Psychologie?

    Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Er is tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij Together Psychologie is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

    Ben je enthousiast geworden?

    We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze mag gericht worden aan Mijke Appelhof, Manager Zorg (m.appelhof@tpkj.nl). Wil je graag meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op via 06-34643238.

    We ontvangen reacties bij voorkeur uiterlijk 15 september. Mocht je na deze tijd willen solliciteren, informeer dan s.v.p. eerst of de vacature nog open staat.

     

     

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Orthopedagoog / Psycholoog kind & jeugd (Koog aan de Zaan / Amstelveen

    Zie jij uitdaging in het samen met ouders vinden van antwoorden op de hulpvraag die zij hebben? Houd je van diagnostiek en zie je de afwisseling met behandeling wel zitten? Together Psychologie zoekt jou!

    De organisatie

    Together Psychologie verzorgt kinder- en jeugdpsychologie binnen de Basis GGZ en de specialistische jeugdhulp. Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit diagnostiek, maar ook behandeling komt steeds vaker voor. Naast de vergoede zorg bieden we ook particulier onderzoek aan.

    Together Psychologie is een informele organisatie met een fijne werksfeer. We zijn met 16 personen en werken in drie regio’s. Voor de regio Noord met onze locatie in Koog aan de Zaan en een dependance in Amstelveen zoeken we een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog.

    Functieomschrijving

    Als orthopedagoog/psycholoog verzorg je in samenwerking met de regiebehandelaar het totale zorgtraject van een kind of jongere. Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij een behandeltraject ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van individuele psychologische behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

    Enkele voorbeelden van hulpvragen waar we ons op richten:

    • Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen.
    • Sociaal emotionele problematiek, waaronder (faal)angst en welbevinden.
    • AD(H)D en ASS.
    • Intelligentie.

    Wat neem je mee?

    • Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie afgerond.
    • Je bent in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
    • Je hebt ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek bij kinderen of jongeren.
    • Je bent analytisch zeer sterk.
    • Bij behandelingtrajecten is CGT onze basis. Het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en werkervaring hebt met CGT.
    • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bereid deze te behalen.
    • Je bent woonachtig in de regio, waarbij Koog aan de Zaan en Amstelveen voor jou goed te bereizen zijn.
    • Je beschikt over eigen vervoer.

    Wat bieden wij?

    Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week in een jaarcontract met intentie om te verlengen wanneer het van beide kanten klikt.  Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal €3306,- en maximaal €4981,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

    Daarnaast bieden we je:

    • Mogelijkheid tot een thuiswerkdag
    • Laptop en telefoon
    • Vakantietoeslag van 8%
    • 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren op fulltime basis (36u)
    • Levensfasebudget van 35 verlofuren per jaar op fulltime basis
    • Pensioencompensatie
    • Scholingsmogelijkheden
    • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,21 p/km.
    • Dienstreisvergoeding à € 0,36 p/km

    Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

    Waarom kiezen voor Together Psychologie?

    Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Er is tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij Together Psychologie is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

    Ben je enthousiast geworden?

    We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze mag gericht worden aan Mijke Appelhof, Manager Zorg (m.appelhof@tpkj.nl). Wil je graag meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op via 06-34643238.

    We ontvangen reacties bij voorkeur uiterlijk 15 september. Mocht je na deze tijd willen solliciteren, informeer dan s.v.p. eerst of de vacature nog open staat.

     

     

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Onderwijsniveau groep 7 en 8

    In de groepen 7 en 8 van de basisschool is het bepalen van het juiste onderwijsniveau extra belangrijk. Is het resultaat van de Eindtoets (groep 8), de Entreetoets (groep 7) of het voorlopig schooladvies lager dan verwacht? Vraag ons om onafhankelijk advies of een second opinion. Het eerlijk en deskundig meten van een onderwijsniveau is ons specialisme.

    Leerling-maakt-toets-_-De-Testpsycholoog
    Voor het bepalen van het juiste onderwijsniveau maken wij gebruik van de NIO test of een IQ-test die het best bij uw kind past, soms met aanvullend onderzoek zoals naar persoonlijkheid en/of motivatie. Ook kan een volledig onderzoek naar mogelijk onderpresteren op school worden verzorgd.

    Een voorbeeld van ons specialisme is WISC-V – Onderwijsniveau. Dit onderzoek bestaat uit een afname van de WISC-V-NL, dit is een gevarieerde en altijd individueel afgenomen IQ-test. In de uitgebreide rapportage geven we een intelligentieprofiel en wordt het best passend onderwijsniveau gegeven. We noemen ook de percentages van kinderen die minder goed of beter presteren dan uw kind; hiernaast noemen we Cito-resultaten die het best passen bij de intelligentie. Onze rapportage geeft een overzichtelijke presentatie van de mogelijkheden en een toelichting bij het advies.

    Een alternatief is de NIO test, de Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau. De NIO-test is niet een IQ-test (u ontvangt geen IQ-scores) maar de NIO is wel goed in het voorspellen van een onderwijsniveau. Onze NIO rapportages zijn uitvoerig en voorzien van veel uitleg; bovendien zijn de scores gecorrigeerd voor sekse (jongen/meisje) plus afkomst, wat het advies beter maakt. Lees de NIO-pagina’s op onze website voor meer informatie.

    Advies tijdens Voortgezet Onderwijs

    Tijdens een schoolloopbaan verandert er veel in het leven van een kind. De schoolomgeving en leraren zijn meer divers en dit kan leiden tot een sterke groei bij het kind, of juist als belastend worden ervaren. Ook een gekozen schooltype kan goed of juist minder goed passen bij een kind. Leerprestaties kunnen ook door andere zaken worden beïnvloed. Als er twijfel is of het onderwijsniveau aansluit bij de capaciteiten van uw kind kunt u met ons contact opnemen.

    De Testpsycholoog is gespecialiseerd in onderzoek naar het onderwijsniveau van een leerling. In de praktijk blijkt onze kennis van grote waarde om een goed advies te kunnen geven dat echt past bij het onderwijsniveau van een leerling in het VO. We kunnen indien gewenst ook een breder onderzoek naar een onderliggend probleem verzorgen. Denk hierbij aan ‘onderpresteren op school’ of naar een gedrags- of ontwikkelingsprobleem. Neem contact met ons op voor een deskundig advies.

    Testimonials (aanbevelingen)

    Ouders mailen: “Op zoek naar een bureau dat ons kon helpen met een objectief schooladvies, kwam ik uit bij De Testpsycholoog. En dat bleek een prima keuze! De psychologe was geweldig. Vanaf het eerste moment dat ze de hand van mijn zoon schudde, had ze zijn vertrouwen gewonnen. Zij werkte professioneel, respectvol én vol enthousiasme. Voor mijn zoon leek ‘t maken van de test hierdoor onverwachts meer op een leuk uitje dan op een test. Een aanrader!” Groeten, Hilde van Asveldt

    Soms is er haast. “Beste Marcel, hierbij willen we u en uw collega’s hartelijk bedanken dat we binnen zeer korte termijn terecht konden en de rapportage met spoed konden ontvangen. De school heeft het advies bijgesteld op grond van de rapportage. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. De rapportage biedt tevens inzichten voor de toekomst. Nogmaals hartelijk dank!” Rotterdam, Jet & Hero

     

    Orthopedagoog / Psycholoog kind & jeugd (Koog aan de Zaan / Amstelveen)

    Zie jij uitdaging in het samen met ouders vinden van antwoorden op de hulpvraag die zij hebben? Houd je van diagnostiek en zie je de afwisseling met behandeling wel zitten? Together Psychologie zoekt jou!

    De organisatie

    Together Psychologie verzorgt kinder- en jeugdpsychologie binnen de Basis GGZ en de specialistische jeugdhulp. Het merendeel van onze werkzaamheden bestaat uit diagnostiek, maar ook behandeling komt steeds vaker voor. Naast de vergoede zorg bieden we ook particulier onderzoek aan.

    Together Psychologie is een informele organisatie met een fijne werksfeer. We zijn met 16 personen en werken in drie regio’s. Voor de regio Noord met onze locatie in Koog aan de Zaan en een dependance in Amstelveen zoeken we een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog.

    Functieomschrijving

    Als orthopedagoog/psycholoog verzorg je in samenwerking met de regiebehandelaar het totale zorgtraject van een kind of jongere. Je werkzaamheden bestaan voor diagnostiek uit het voeren van intakegesprekken, verrichten onderzoek (waaronder ook observaties), analyseren van de gegevens, verzorgen van rapportages en het verzorgen van de terugkoppeling. Bij een behandeltraject ben je verantwoordelijk voor de behandelplannen, het verzorgen van individuele psychologische behandelingen en het verzorgen van rapportages en registratie. Ook voorlichting geven en psycho-educatie behoort tot behandelen.

    Enkele voorbeelden van hulpvragen waar we ons op richten:

    • Gedrags-, ontwikkelings- en/of leerproblemen.
    • Sociaal emotionele problematiek, waaronder (faal)angst en welbevinden.
    • AD(H)D en ASS.
    • Intelligentie.

    Wat neem je mee?

    • Je hebt een universitaire opleiding in de richting orthopedagogiek of (ontwikkelings)psychologie afgerond.
    • Je bent in het bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek.
    • Je hebt ervaring in het zelfstandig verzorgen van diagnostiek bij kinderen of jongeren.
    • Je bent analytisch zeer sterk.
    • Bij behandelingtrajecten is CGT onze basis. Het is een pre als je tenminste de basiscursus hebt gevolgd en werkervaring hebt met CGT.
    • Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bereid deze te behalen.
    • Je bent woonachtig in de regio, waarbij Koog aan de Zaan en Amstelveen voor jou goed te bereizen zijn.
    • Je beschikt over eigen vervoer.

    Wat bieden wij?

    Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week in een jaarcontract met intentie om te verlengen wanneer het van beide kanten klikt.  Wij bieden een passend salaris conform cao ggz, bij aanvang minimaal €3306,- en maximaal €4981,- per maand (functiegroep 60) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

    Daarnaast bieden we je:

    • Mogelijkheid tot een thuiswerkdag
    • Laptop en telefoon
    • Vakantietoeslag van 8%
    • 144 wettelijke en 22 bovenwettelijke vakantie-uren op fulltime basis (36u)
    • Levensfasebudget van 35 verlofuren per jaar op fulltime basis
    • Pensioencompensatie
    • Scholingsmogelijkheden
    • Vergoeding woon-werkverkeer à € 0,21 p/km.
    • Dienstreisvergoeding à € 0,36 p/km

    Je komt in een kwalitatief sterk team dat sociaal en informeel met elkaar omgaat – een voormalig regiebehandelaar schreef op LinkedIn dat wij een topbedrijf zijn om bij te werken :-).

    Waarom kiezen voor Together Psychologie?

    Je komt in een kleinschalig team met een fijne werksfeer, in een organisatie met een open cultuur waarin altijd het belang van het kind en de jongere voorop staat. Er is tijd voor reflectie en er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wordt gewaardeerd als professional en werkt zelfstandig maar niet alleen, er is goede samenwerking tussen collega’s onderling en met onze twee regiebehandelaren. Bij Together Psychologie is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

    Ben je enthousiast geworden?

    We ontvangen graag je motivatie en CV. Deze mag gericht worden aan Mijke Appelhof, Manager Zorg (m.appelhof@tpkj.nl). Wil je graag meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op via 06-34643238.

    We ontvangen reacties bij voorkeur uiterlijk 15 september. Mocht je na deze tijd willen solliciteren, informeer dan s.v.p. eerst of de vacature nog open staat.

     

     

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

    Erkende kwaliteit door certificering en registraties