Roos Band

Psycholoog

Roos over zichzelf:

Als klein meisje wist ik zeker: ik word later juf! Nu komen mijn passie voor het helpen van kinderen en mijn nieuwsgierige karakter samen in mijn werk als psycholoog. Tijdens mijn studie Klinische Ontwikkelingspsychologie heb ik ervaring opgedaan binnen de gespecialiseerde GGZ (crisiszorg) en heb ik een Research Master afgerond. Nu zet ik alles wat ik geleerd heb in om op basis van alle stukjes informatie tot een mooi afgestemd advies te komen. Ik vind het daarbij belangrijk dat ouders zich vrij voelen om alles te delen en dat kinderen en jongeren het onderzoek ervaren als ontspannen en leuk. 

Het werk bij Together Psychologie is divers en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en er is altijd ruimte om je verder te ontwikkelen. De open cultuur en de betrokken collega’s zorgen er daarnaast voor dat we samen blijven streven naar de beste zorg.  

Ik werk met veel plezier bij Together Psychologie, waar het belang van het kind voorop staat. Door de open sfeer is er voor ieder ruimte om zich steeds verder te ontwikkelen, waarbij er veel onderling wordt overlegd om zo onze deskundigheid te bevorderen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Vergoede zorg

Uw gemeente is verantwoordelijk voor psychologische zorg bij kinderen en jongeren. Als wij een contract hebben met uw gemeente, (zie: Vergoedingen - Together Psychologie) kunt u met een verwijzing van een huisarts (of andere erkende verwijzer), direct bij ons terecht. De gemeente betaalt dan de kosten. Een verwijzing naar Together Psychologie kunt u ontvangen als er problemen zijn in het gedrag of in de ontwikkeling van uw kind.

Als u een verwijzing heeft of deze is door uw (huis)arts via ZorgDomein naar ons verzonden, dan maakt u de aanmelding compleet door onderstaand formulier in te vullen:

Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons per email een zorgovereenkomst en wordt uw hulpvraag besproken in ons regio-team van psychologen/orthopedagogen. Vervolgens ontvangt u per email een uitnodiging voor een intakegesprek en de vervolgafspraken.

Vergoede zorg – verwijzers

Verwijzers, wij maken gebruik van ZorgDomein. Gelieve in de aanvraag de contactgegevens van ouders (emailadres) vermelden.

Werkt u in een Lokaal Team of bij een Gecertificeerde Instelling dan kunt u ons aanmeldformulier gebruiken:

Particulier onderzoek naar IQ of hoogbegaafdheid

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn voor een IQ- of intelligentietest of onderzoek naar hoogbegaafdheid. Welke aanleiding u ook heeft, Together Psychologie kind en jeugd verzorgt een professionele afname en u ontvangt een advies op maat.

Voor de tarieven van onze onderzoeken: Tarieven - Together Psychologie

Na ontvangst van een volledig ingevuld aanmeldformulier ontvangt u van ons een zorgovereenkomst, uitnodiging voor de testochtend en de factuur.

Erkende kwaliteit door certificering en registraties