Roos Band

Psycholoog

Roos over zichzelf:

Als klein meisje wist ik zeker: ik word later juf! Nu komen mijn passie voor het helpen van kinderen en mijn nieuwsgierige karakter samen in mijn werk als psycholoog. Tijdens mijn studie Klinische Ontwikkelingspsychologie heb ik ervaring opgedaan binnen de gespecialiseerde GGZ (crisiszorg) en heb ik een Research Master afgerond. Nu zet ik alles wat ik geleerd heb in om op basis van alle stukjes informatie tot een mooi afgestemd advies te komen. Ik vind het daarbij belangrijk dat ouders zich vrij voelen om alles te delen en dat kinderen en jongeren het onderzoek ervaren als ontspannen en leuk. 

Het werk bij Together Psychologie is divers en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en er is altijd ruimte om je verder te ontwikkelen. De open cultuur en de betrokken collega’s zorgen er daarnaast voor dat we samen blijven streven naar de beste zorg.  

Ik werk met veel plezier bij Together Psychologie, waar het belang van het kind voorop staat. Door de open sfeer is er voor ieder ruimte om zich steeds verder te ontwikkelen, waarbij er veel onderling wordt overlegd om zo onze deskundigheid te bevorderen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Erkende kwaliteit door certificering en registraties