Sophie Zijleman

Orthopedagoog (cum laude), specialisaties: Hoogbegaafdheid, Engelstalige Diagnostiek, Onderpresteren, Comorbiditeit / complexe vraagstukken, Breed Psychologisch Onderzoek.

Sophie over zichzelf:

Hoi, even voorstellen: Mijn naam is Sophie Zijleman. Al van jongs af aan heb ik een passie voor kinderen en interesse in de ontwikkeling van ieder uniek individu. Deze passie is nooit verdwenen en om die reden heb ik voor een studie gekozen die hierbij aansluit en mag ik mij nu al enkele jaren met trots orthopedagoog noemen en mij vier dagen per week met veel plezier inzetten om kinderen en ouders/verzorgers te ondersteunen. Mijn doel is om prettige omstandigheden voor het kind te creëren, alle puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen en gezinnen net dat beetje extra geluk te bieden.

Wat ik zo fijn vind aan werken bij Together Psychologie is dat er echt goed naar je geluisterd wordt. Er is veel persoonlijke zorg en aandacht voor ons als medewerkers, net zoals dat vanzelfsprekend bij de cliënten het geval is. Samen met het team blijven we nadenken hoe we zowel de werkomstandigheden als onze zorg kunnen verfijnen en is de mening van een ieder van belang.

Wat ik fijn vind aan Together Psychologie is dat je veel vrijheid en vertrouwen in je kennis en kunde krijgt. Daarnaast krijg je de kans om je interesses te volgen en je eigen functie vorm te geven. Het kleinschalige team zorgt voor een goede samenwerking tussen collega’s onderling. Bij de Together is alles erop gericht om het beste te halen uit de cliënt, jezelf en de ander.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Met ruim 80 testlocaties verzorgen wij onderzoek in heel Nederland

Erkende kwaliteit door certificering en registraties