Laurien van Lynden

Orthopedagoog, specialisaties: Leerproblemen, Engelstalige Diagnostiek, Onderpresteren, Behandelingen in de ontwikkeling ‘als kind en omgeving er even niet uitkomen’.

Laurien over zichzelf:

Mijn naam is Laurien van Lynden en ik heb met veel plezier gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie heb ik bijbanen gehad, waarbij het kind centraal staat. Ik wist dan ook gauw dat ik met kinderen wilde werken. Ook heb ik mij naast mijn studie beziggehouden met het begeleiden van kinderkampen, waarbij het kind op een creatieve en speelse manier in zijn kracht wordt gezet.

Na mijn studie ben ik gaan werken als orthopedagoog, waarbij ik mij bij Together Psychologie bezighoud met de diagnostiek en de behandeling van kinderen in alle leeftijden. Mijn passie ligt bij het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling, wanneer zij en hun omgeving er even niet uitkomen. Een goede relatie tussen de behandelaar en het kind is naar mijn mening van belang voor een gewenst resultaat en hier zet ik mij dan ook altijd voor in. Het geeft mij energie als een kind een bepaalde groei laat zien en hoopvol naar de toekomst kijkt.

Persoonlijk contact staat bij Together Psychologie hoog in het vaandel, waardoor ten alle tijden op een prettige en deskundige manier gewerkt wordt. Dit sluit goed aan op mijn werkwijze.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Met ruim 80 testlocaties verzorgen wij onderzoek in heel Nederland

Erkende kwaliteit door certificering en registraties